Påskvecka

Igår hade vi påskdisco på jobbet. Påskharen var också där.
 
 
Nertill har jag vita knästrumpor och mina mörkröda haremsbyxor. Fiffigt va? Har-emsbyxor, höhöhö. Tillsammans med knästrumporna gav dom faktiskt en känsla av harskånkar. Och så en svans så klart. Hittade dock inte den gamla garnbollssvansen så jag gjorde en ny av en vit chenillsocka som jag stoppade upp till en boll.
 
Det var fullt med påskkärringar när jag kom till jobbet men även några Spiderman och en Batman. Det dansades disco och tillverkades kvastar. Sen blev det påskbuffé.
 
Köket hade skickat två sorters inlagd sill, rökt lax, pepparrotsgrädde, kokta ägg, mimosasallad, kokt potatis, köttbullar, prinskorv, gräddsås och så klart varma grönsaker och vitkålssallad (hur skulle det annars gå?). Dessutom en kantin med skuren vattenmelon!
 
Oj, vad mätt jag var sen. Och ändå tog jag bara några smakbitar av korven och köttbullarna. Jag var den enda vid mitt bord som ville ha sill och rökt lax så det kan ju bero på att jag åt mer än vanligt av dom. Plus pepparrotsgrädde. Burp... 
 
Plötsligt kommer S in och frågar: har ni fått efterrätt? Öh, du menar vattenmelon? undrade jag. Nej, svarade hon, försvann ut genom dörren igen och kom tillbaka med en plåt med snoddas! Javisst ja, dom bakade ju det förra veckan. Hur ska jag orka? 
 
Jag sparade min till rasten. Då var kaffet klart också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0