Oflyt

Det vill inte gå riktigt bra för mig just nu. 
 
Förra veckan trodde jag att jag skulle till frissan i Sollefteå på fredagen - men se, det var fredag den här veckan, det. Och då har Mannen bokat restaurang och grejer inne i stan för vi ska ut med hans jobb. Jag hinner inte först till Sollefteå efter jobbet för att sen åka till Östersund. Det går inte.
 
Så jag bokade om frissan. Vet ni hur lätt det är att hitta en klipptid när man jobbar heltid och har 50 minuters resväg till frissan? Nej, just det. Det fanns ingen tid innan fredag, ingen som jag kunde ta i alla fall. Det fick bli en tid veckan efter istället, på tisdag kväll eftersom jag slutar fyra då. 
 
Fast jag har kör på tisdagar. Det betyder att jag missar början på körövningen. Fan. 
 
Idag när vi hade planering pratade vi om det kommande föräldramötet och jag inser att det också är en tisdag. Hjärtat hoppade över ett slag men lyckligtvis var det inte den tisdagen jag ska klippa mig utan tisdagen efter. Fast då missar jag ju kören två veckor i rad. FAN. Igen.
 
"Kan du inte klippa dig på Hammarn då?" undrar Vän av Ordning nu. Nä, för där finns det inga tider alls denna vecka. Man måste vara ute i god tid för att få klipptid. Och det var ju det jag var!!!
 
Och det där var bara ETT av mina bekymmer. Ett annat är allt som strular på jobbet nu. Förkylningar härjar och jag känner mig inte heller helt kry idag. Men om jag sjukskriver mig blir det nästan tomt på folk ju. Jag får inte bli förkyld. 
 
Det kanske bara är stress. Inbillning. Eller?
 
I veckan fick jag inbjudan till julmarknaden på Ammerågården. Den vill jag ju vara med på. Fast nästan alla mina filurer är ju i Ramsele kom jag på. Jag måste sy fler. Och det är ju kul men även det som är kul tar tid. När ska jag göra det? I helgen som var hade vi släkt på besök så då vill man ju umgås med dom. Då blev det inte mycket sytt.
 
Nej, nu ska jag sluta klaga. Det är dags att byta om och åka på latin fusion. Jag känner mig inte febrig och inget ont i halsen så jag törs nog prova på att skaka bort lite måndagsångest. Det behövs idag. 

Kommentarer
Postat av: Annika

Ibland är det verkligen så att allt man ska göra är på samma dag. Förstår dig angående frisören, man vill ju gå hos den man brukar. Det är viktigt. Härlig blogg du har. Kram Annika

2016-09-27 @ 09:38:58
URL: http://www.jeansfashion.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0