Tisdag

Jag har inte skrivit på länge. Men det har inte Shakespeare heller. Haha....
 
 
Nä, jag vet inte. Orken har inte räckt till till det också. Men nu skriver jag ju. Bra. Jag saknar när jag inte skriver. Jag gillar att gå tillbaka och läsa. Och inte bara om vad vi har gjort utan även vilka tankar jag har haft. Det är det som är risken när det går lång tid mellan inläggen, att det bara blir en uppräkning av saker vi gjort. 
 
Men lite ska jag väl kunna åstadkomma. Jag var till distriktssköterskan i torsdags till exempel. Alla proverna var bra. Skönt. Fast varför är jag så trött då? Ja, det kan vara stress. Jag måste tänka på återhämtningen, sa hon. Att tröttheten kommer när man är ledig är ett varningstecken, då har det pågått länge. Så nu har jag varit duktig både igår och idag och lagt mig strax efter nio. Ja, jag har ju inte somnat än, uppenbarligen, eftersom jag skriver här på bloggen. Och jag vaknar när det ljusnar. Jag måste skaffa en riktig rullgardin till sovrumsfönstret. Vi skulle ju köpa det förra fredagen när vi var på Ikea men ingen av oss hade mätt bredden på fönstret. Men man kan ju faktiskt skicka efter grejer också.
 
Nåt mer kul som hänt? Jo, Herman har till slut beställt delar till en ny dator, en egenkomponerad med rejält grafikkort. Eftersom ett villkor var att han måste städa och damma sitt rum så gjorde han det. Pang bom så var det röjt och klart. Är han bara motiverad så går det undan! Fast grejerna står i rummet utanför än så länge. Men dator är ihopmonterad och klar - och funkar! Jag är djupt imponerad. Fast nu ligger det förstås en hel del nytt skräp på hans rum....
 
 
En som inte imponerar fullt lika mycket just nu är lillebror. Han vill också ha en ny dator. Fast Herman har fått vänta flera år på att bygga sin, ända tills han blev 18 år och har hand om sina egna pengar. Dessutom går han på gymnasiet och lär sig bland annat om datorer. Tror ni det argumentet biter på en tjurig 15-åring? Höll på att bli galen på honom i lördags när vi for till Sollefteå för att handla examenskläder. Han surade hela dagen för det där med datorn. Han visste inte vad han ville ha för kläder och utbudet av butiker i Sollefteå är inte så stort. Vi kom hem med ett par jeans och en mamma med huvudvärk och dåligt humör. Suck. Jag som skulle tänka på återhämtningen. 
 
I söndags packade jag ryggan med kaffe och macka och en godbit, sen svidande jag om till Lakritskvinnan och gick upp på berget. Bara jag!
 
 
Och ikväll var jag på kören. Det är inte så långt kvar till konserten nu. Vi fotograferade till affischen ikväll. Jodå, ni ska få se, jag lovar. Men nu är det dags att sova. Återhämtning, ni vet. 
 
Godnatt! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0