Jag har en plan

Sen jag skrev om besöket på Itrim har jag fått flera förslag på metoder att gå ner i vikt, bland annat 5:2 och LCHF. Tack för peppen. Jag förstår att ni tycker det är bra metoder eftersom dom har funkat för er men det är kanske inte den sortens uppmuntran jag behöver. 
 
Alla metoder att gå ner i vikt funkar om man håller fast vid dom. Jag har räknat kalorier och det har funkat. När jag inte gått ner beror det på att jag ätit mer än mitt kalorimål. Enkel matematik. Men svårt lik förbannat. 
Det jag behöver är stöd - oavsett vilken metod jag väljer. Vare sig det är LCHF eller 5:2 eller Nutrilett eller tallriksmodellen. Slippa höra "Men du är väl inte tjock!", "Man måste kunna göra undantag ibland!" eller "Det där är inte bra, gör så här istället".
 
Just nu är jag förkyld och orkar inte tänka på sånt. Jag äter det jag är sugen på, vilket ändå inte blir så mycket när jag mår som jag gör. Dessutom är det påskvecka och det kommer släkt och det blir mat och godsaker så viktprojektet får vänta tills helgen är slut.
 
 
Men på måndag, då kör jag. Då drar jag igång med en rivstart. Jag har gjort en riktig plan den här gången, nerskriven på papper, tidsbestämd och allt. Nu behöver jag bara ha några trogna supportrar som hejar på mig, ända in i mål. Är ni med mig?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Heja Gun! Jag är med dig!

Svar: Tack!
Kvasthilda

2016-03-22 @ 17:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0