En intensiv påskhelg

Nu är påsken över och vi har ätit mat och tårta och godis så det nästan sprutat ut ur öronen. Och umgåtts så man nästan lessnar på varandra. Fast det går över fort. 
 
Farfar och H kom i torsdags. Sören hade fixat påskägg åt H, B och mig. Påskägg för vuxna. Fiffigt va? 
 
 
På långfredagen skulle vi äta hos H och T. Det blev potatisgratäng och lax och sallad och TVÅ efterrätter. Så går det när man inte kommunicerar. Jag hade nämligen bakat två rulltårtor, fyllda med hallon- och svartvinbärsmarmelad och sån där philadelphiaostglasyr man har på morotskaka. H hade gjort pavlovabakelser. Sen var vi mätta...
 
På lördagen åkte vi skoter till Labbis och fiskade och lagade mat över öppen eld. Mycket trevligt var det.
 
 
På kvällen åt vi mat hemma hos oss allihopa. Det blev en påskbuffé med bland annat ägg och sill och bröd och ost och laxen som var kvar från dagen innan, plus köttbullar, prinskorv och potatis. Vi blev mätta den gången med, kan ni tänka er! 
 
 
Till kaffet gjorde H en pavlovatårta, med lemoncurd, grädde och hallon och blåbär. Oj, vad god den var!
 
 
Igår på påskdagen for vi med farfar och H till Sollefteå för att titta lite. Vi var upp på Hallstaberget och sen ner till centrum där vi åt mat på kinarestaurangen. 
 
Efter en sån intensiv helg blir man trött. 
 
 
Känns som det enda vi gjort i helgen är att äta. Vilken konstrast mot idag då jag har börjat på min VLCD. Den som vill läsa om det kan göra det på den här adressen: http://aliaskvasthilda.blogg.se/iform/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0