Det får gå ändå

Efter att ha sovit på saken (alldeles för lite som vanligt) har jag bestämt mig för att INTE skriva in mig på Itrim. Orsak: jag har inte råd att betala 590 kr i månaden när jag inte vet hur mycket jag får i lön nästa gång. Ja, även om jag hade haft ett fast jobb tycker jag faktiskt det är dyrt. 
 
Nej, jag får väl återgå till min gamla kaloriräkning. Det funkar ju, bara jag är noggrann och inte ger upp bara för att det är tråkigt. Fortsätta gå på träningen på måndagar och onsdagar. Åka skidor så mycket jag kan. Det gick ju bra för tre år sen! Jag KAN gå ner i vikt själv - och sen ska jag banne mig stanna där!
 
Idag blir det dock ingen skidåkning. Det är åtta plusgrader och smältvattnet forsar utmed vägarna. Jag har svårt att tycka illa om det, fast jag gärna hade haft minusgrader och mer skidåkning. Det är så skönt med solvärmen! Men jag tror inte att vintern är slut riktigt än. 
 
Öppnade idag så jag har redan slutat jobba. Nu har jag ätit "mellis" hemma med mig själv som sällskap och nu ska jag svida om till Lakritskvinnan och ta en riktigt lång promenad i solskenet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0