Full fart mot helgen

Jösses, imorgon är det fredag igen. Jag som tyckte veckan verkade oändlig i måndags. Och imorgon är det damernas fredagshundring på bastun. I januari glömde jag bort det men imorgon ska jag gå. Det ska bli trevligt att basta och äta nåt gott och ta ett glas vin och prata. 
 
På lördag är det veteranskotertävling nere vid Gisselgårdsskolan. Tänkte göra som i fjol och gå ner och vara fotograf. Det blev många fina bilder varav en del fick vara med i fotoutmaningen. Det går säkert att hitta passande teman till årets bilder också.  
 
 
 
Hoppas på bra väder till imorgon. Det har varit tö i flera dagar och sen frusit på och idag blåste det så otrevligt. Förut hade dom lovat minus femton till helgen men nu ser det ut att bli fem grader och det känns ju betydligt bättre. Och lite mer snö skulle det visst komma också. Det blir bra det, då kanske man kan åka skidor igen. Jag har ju bara precis kommit igång! 
 
Idag blev det en promenad istället för skidåkning men jösses så trögt det gick. Jag har varit trött i flera dagar nu och haft ont i axeln, i händerna och i fötterna. Har absolut inte haft nån lust att träna. Men jag måste, jag får inte tappa det igen. Jag mår mycket bättre om jag rör på mig. Latin fusion på måndagkvällar lyckas jag i alla fall dra mig iväg på. Det är tydligen tillräckligt skojigt för att jag ska slita mig ur soffan. Cirkelträningen har jag inte varit iväg på än.... fast jag borde....
 
Nej, jag ska inte skriva mer klagolåt om kroppen och träningen. Jag tar det i ett separat inlägg. Nu ska jag gå och fika och göra kväll så jag orkar med den sista arbetsdagen den här veckan. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0