Ok då!!

Jag har resignerat. Jag har beställt smala stretchjeans. Ja, smala! Ja, beställt! Jag som egentligen inte vill ha smala jeans och skulle sluta skicka efter kläder för att dom aldrig sitter som jag tänkt.
 
Jag vill ju helst prova byxor innan jag köper men vi ska inte till Sundsvall eller så just nu vad jag vet och jag behöver jeans. Dom jag har håller på att falla i bitar, främst nertill och mellan låren. Dom jag beställde nu skulle vara extra mjuka och jag tänkte att dom kanske passar att ha på jobbet i höst och vinter. Behövs bekväma byxor när man ska kräla på golvet med barnen och så ska dom rymmas under överdragsbyxorna och skoterstället sen när den tiden kommer.
 
Det är problematiskt med arbetskläder tycker jag, det tror jag att jag skrivit om förut. Jag vill inte ha samma kläder som jag har annars. Man får mat och gröt och färg och sand på dom och måste tvätta dom ofta och dom slits av det. Det blir att jag använder sånt som redan är välanvänd och lite urtvättat. Samtidigt vill jag ju vara åtminstone vardagssnygg. Inte se alltför sunkig ut. Svårt. Varför har inte förskolepersonal rätt till arbetskläder? 
 
Så jag bestämde mig igår. Jag beställer dom där jeansen jag tittat på. Det får väl bli smala jeans då, det finns ju nästan bara det eller "boyfriend"-modell nu. Vilken "boyfriend" har såna jeans förresten? Lite för stora, illasittande jeans med uppvik, ska det alltså vara nåt man lånat av killen? Skulle jag låna Mannens jeans är jag inte säker på att jag skulle få dom över låren ens och dom skulle definitivt inte sitta löst!
 
Haqvin behöver också jeans säger han. Han har samma problem som jag. Han vill ha raka ben, inget slimmat som sitter åt. Men det är MODERT med SMALA jeans - för killar också! Förhoppningsvis finns modellen han har nu kvar att köpa på Dressman. Fast vi hittade tyvärr ingen lapp i byxorna där det stod vad modellen heter, annars hade vi ju kunnat beställa istället för att åka till Sollefteå eller så. Vad enkelt det hade varit. 
 
Mina jeans beställde jag från Lager157. Finns en butik ute vid Birsta men jag har aldrig varit in där måste jag erkänna. Det är en jeansmodell av deras eget fabrikat och dom kostade 200 kr paret och köpte man två par gick det på 300 kr så skulle jag inte trivas i dom är det ingen ekonomisk katastrof.
 
Dom är alltså väääldigt smala och stretchiga... Jag tänkte att ska jag ge upp och börja använda tajta är det lika bra att gå all in. Andra tjejer går ju i smalsmala jeans, alltså kan jag med. 
 
I'm sexy and I know it!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0