Cyklar

Den här veckan har jag bland annat:
 
- Jobbat
- Sprungit 3,5 km (och gått resten av dom 5)
- Haft migrän 
- Gått 8,4 km
 
Ganska bra gjort av mig. Jag sprang dessutom med en spellista på 180 bpm och det gick riktigt bra. Det blev inget jobbigare. Nu gäller det att fortsätta. Jag springer fortfarande långsamt trots högre kadens. Kanske jag måste köra lite intervaller så jag får upp farten? Det ska vara bra har jag hört.
 
 
Idag på förmiddagen har vi stått vid grillplatsen i skidspåret och eldat och kokat kaffe och hejat på mtb-cyklister. Det är Ragunda 100 miles idag. Dom flesta verkade tycka att det var kul att vi stod där mitt i skogen och hejade på dom. Ja, dom kör väl ännu, dom flesta, men vi gick hem vid 12. Det blåser som sjutton ute och det kommer lite regnstänk då och då. Dom gör det bra tycker jag. Cykla 16 mil mtb.
 
 
Vi fick ju också dagens motion på köpet när vi gick skidspåret runt. 4,7 km blev det. Inga 100 miles men bra ändå. Fullt påklädda med vindbyxor och vindjacka och mössa uppe på toppen. Men i torsdags när jag gick 8,4 km, då var det kortbyxor som gällde. Hur kan ha levt mitt träningsliv så länge utan kortbyxor?! Det är ju så skönt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0