Äntligen fredag!

Jag har varit så oerhört trött dom senaste dagarna. Så där så man håller på att somna så fort man får en lugn stund (händer ytterst sällan på jobbet så där är det ingen fara). Varför blir det så? Är det vädret? Grått och kallt och blåsigt och snö i luften. Ja, kanske. Jag har haft ont i händerna också.
 
 
Vilken tur det är fredag. Imorgon får jag sova så länge jag vill. Eller så länge kroppen och hjärnan vill. Dom brukar ju vilja piggna till när det börjar ljusna vilket är vid femtiden så här års och då vill jag verkligen INTE kliva upp på en lördag. Nej, då somnar jag om och vaknar vid kanske halv åtta istället. Då brukar det vara kört.
 
Jag ska i alla fall ingenstans imorgon. Jag ska baka har jag bestämt och tvätta måste jag göra. Bakningen blir det som jag förr kallade "matsäcksbröd" - man börjar med att skålla rågflingor och havregryn och så är det rågsikt och vetemjöl i degen minns jag. Hoppas jag hittar igen recept förresten, det är många år sen jag bakade dom nu. Jag kan ju faktiskt leta fram receptet redan ikväll och skålla grynen så kan det få svalna över natten. Och jag kan passa på att plocka bort pärmarna från hyllan i köket för nu har den nya kyl/frysen kommit så hyllan ska bort i helgen. Ja, ny spis beställde vi också!
 
Jag var så trött idag så jag orkade inte vara nyttig och laga bra middag utan det blev pizza från Kaffestugan. Och choklad har jag ätit också. Igår åt vi tårta för B fyllde år. Ingen ordning alls. Men det är bara att rycka upp sig och hoppa upp på hästen igen. Jag vet.
 
Kanske det är vanlig hederlig sömnbrist ändå. Det blir inte åtta timmars sömn på veckorna. Inte ens sju timmar ibland. En god natts sömn kan göra underverk. Hoppas på det så jag orkar nåt imorgon. Hoppas på bättre väder också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0