Typiskt

Jamen ursäkta mig då, kroppen, att jag bad dig samarbeta lite och få fart på oss. Jag vill ju bara att vi mår bra tillsammans. Nu mår jag inte alls bra. Jag är jätteförkyld, jag som skulle jobba idag. 
 
Har jobbat i femårsgruppen hela veckan. Det har känts bra men i onsdags slog huvudvärken till och sen har det gått utför. Igår gick jag omkring och frös och kände mig hängig. Imorse när jag vaknade insåg jag att det här kommer inte att gå. Jag kan inte jobba.
 
Sitter i soffan under en filt och slötittar på Nyhetsmorgon. Kollar på nätet efter röda kläder. Vi lär väl ska ha på oss svart, vitt, rött och grått som vi brukar på julkonserten och jag kan nog inte ha den röda tunikan jag hade för två år sen. Jag har ju den svarta klänningen men bara svart tycker jag är trist. Jag har tvärlessnat på svarta kläder och undviker det i möjligaste mån just nu. Dessutom är det "black friday" (höhö...)så jag tänkte att man kanske kunde fynda lite.
 
Den här gillar jag. Tyvärr fanns den bara kvar i XS på Boozt.com där jag hittade den. 
 
 
 
Den här som jag hittade jag på Indiska tycker jag är ännu mer "jag" men då är det nog för mycket grönt i mönstret för att passa in i julkonsertens dresscode. 
 
 
Det bästa vore att inte skicka efter utan att handla i en fysisk affär så jag kan prova kläderna på en gång. Var i på Jensens igår och rekade lite men hittade inget som jag gillade riktigt. Jaja, det är ju flera veckor kvar, ingen panik. Jag kanske hinner sy nåt till och med? Hm, undrar om jag feberyrar nu....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0