Om paj och choklad och kjolar och en tröja

Fortfarande mörka dagar. Det är liksom kväll hela tiden. Fast imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så det ut så här.
 
 
Snö! Inte mycket men det blir i alla fall lite ljusare. Det hade tydligen snöat lite i fredags också men då var jag i Sollefteå och där snöade det då inte. Det ösregnade snarare. Jag var i alla fall till frissan och blev snygg och sen åt jag lunch på Café Petter. Jag dissade Nipan den här gången eftersom Erikshjälpen inte är öppen på fredagar. Istället blev det en kycklingpaj med soltorkade tomater och så en stor bit fudgekaka till efterrätt. Så gott! Chokladig och kladdig och mäktig. Jag var mätt hela eftermiddagen, ända tills jag kom hem. Glömde visst knäppa kort på den men pajen fick vara med på bild, mest för att jag plötsligt kom ihåg att jag drömt att jag bakat en väldigt lyckad paj. Fast vilken fyllning det var på den vet jag inte, bara att botten blev perfekt och att jag fick beröm för det. Måste vara Hela Sverige bakar som spökade.
 
 
Ja det blev en heldag med mig själv. Gick på stan och kollade efter kjol. Provade flera stycken, även dom jag tyckte såg tveksamma ut. Man ska alltid prova! Men till slut hittade jag en modell på Lindex som satt riktigt bra. Den fanns i två färger (förutom svart) så jag slog till och köpte båda. Lika bra att passa på. Jag blev också förälskad i en tröja men jag köpte den inte. Jag tänkte att jag måste fundera och ångrar jag mig så kan jag skicka efter den. Så här såg den ut. Visst är den bedårande, den lilla räven?
 
 
Att jag inte köpte berodde på flera saker:
 
- Jag gillar egenligen inte grått. Kommer jag att använda den? Fast räven sätter ju färg på tröjan, det gör den.
- Jag är inte så förtjust i tröjor med motiv på. Lite tonårsvarning. Eller lite åttiotalsvarning. Fast det är ju samma sak för mig förstås.
- Tröjan är i bomull och ull. Den är alltså ganska varm. När ska jag ha den? Jag som får såna värmeattacker ibland.
 
Den satt ganska bra. Passade till kjolarna också. Men jag vet inte. Jag måste fundera....
 
Jag for ändå ut till Kläddax, fastän jag redan hittat två kjolar. Alltså strosade jag runt där utan nåt egentligt mål. Möjligen kunde jag ju reka inför julkonserten. Det lär väl ska vara svart, vitt och rött som vanligt och tunikan jag hade för två år sen kan jag nog inte ha nu. Och bara svart är så tråkigt. Nåväl, jag hittade inget jag egentligen ville ha så jag for hem istället. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0