Dubbelt elände...

Det är bara att inse faktum - det blir ingen sång för mig ikväll. Jag har fortfarande ont i halsen och är hes och jag låg och hostade och rosslade inatt. Och som en vis person sa: varför ska jag dit och smitta ner alla andra? Nej, beslutet är taget. Dom får klara sig utan mig ikväll. Och jag får vila mig. Men jag VILL inte! Snyft....
 
Jag lider dubbla kval nu. Inte nog med att jag mår dåligt för att jag är sjuk, jag får inte vara med och sjunga ikväll. Fan!
 
 
 
Jag tänker att om jag tar och beklagar mig riktigt i ett inlägg så kanske ni tycker riktigt synd om mig och så går det över fortare. Tror ni det funkar?
 
Jag har alltså:
 
- Ont i halsen och hes. Det river i luftrören när jag hostar. Vilket jag alltså också gör. 
- Snorig. Fast inte täppt i näsan, bara rinnsnuva och inte så jättemycket av det heller. Det är ju positivt?
- Guckig i ögonen.
- Trött och eländig. Men huvudvärken har gått över. Dock känner jag mig tjockskallig och jag är liksom svullen på utsidan av halsen, under öronen. Lymfkörtlarna förstås. Men ingen feber som det verkar.
 
 
Jag tog en XYX imorse och visst kändes det lite mindre ömt i halsen men jag kände mig märkligt bedövad i munnen och tungan också så jag vet inte vad jag tycker om dom riktigt. Jag kanske tar och dricker nåt varmt istället. 
 
Nu ska jag ta och gå ut i solen en sväng. Jag ska gå till postlådan och se om det kommit nåt brev från Haléns. Det vore ju en uppmuntran i eländet. Om nu kläderna passar förstås.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0