Lakritskvinnan slår tillbaka

Jamen det går ju bra det här! Det är tydligen bara att bestämma sig. 
 
 
Träning söndag, måndag, tisdag. Mathållningen är rimlig, jag håller mig till kalorimålet (skapligt i alla fall). Ja, inte i söndags för då var vi på treårskalas men det var en kalkylerad risk. Prinsesstårta, morotskaka och kladdkaka med kokostosca var det som bjöds. Jag räknade det som ett "mycket speciellt tillfälle". 
 
Idag har jag inte tränat. Inte ens promenerat på rasten för jag var så hiskeligt kaffesugen och trött och ville sitta ner med min kopp i lugn och ro. Men ute har jag fått vara ändå, både på för- och eftermiddagen eftersom det har varit utmärkt väder och barnen har lekt i solskenet. Det är just nu BÅDE gräva sand och åka stjärtlapp som gäller. Fast det senare börjar bli på gränsen att det går att göra och det första är fortfarande lite svårt eftersom marken är hård. Men cykla går bra.
 
Funderar om jag ska ta en prommis nu för klockan är bara tjugo i åtta men det har blivit mörkt och jag vet faktiskt inte om jag har lust. Jag kan ju få vara lat EN dag kanske? Mannen pratade om att basta hos Lillens ikväll, det låter ju inte så dumt. Få se om det blir det eller om jag hamnar i soffan.
 
Godkväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0