Kung Chulalongkorns dag

Idag var det Kung Chulalongkorns dag och vad passar då bättre än att fara till paviljongen? När det dessutom är marknad och fritt inträde. Försökte få med mig tonåringarna men icke, sa Nicke. Dom ville inte. Jo, jag vet att dom är stora och att kompisarna är roligare än mamma men NÅN gång kunde dom väl följa med? Försökte locka med thaimat. Nähä. Jag fick åka själv.
 
 
Solen kom fram strax innan jag skulle fara och när jag kom fram var det riktigt varmt. Pratade med M-K en stund innan jag gick in på området och kikade. Inte så många stånd men lite kul grejer att titta på var det. Kolla in dom här frukterna till exempel. Eller är det blommor kanske? Imponerande!
 
 
Matstånd fanns det också men det kändes inget kul att sitta och äta själv. Jag gick runt och fotade istället, sen köpte jag en glass och gick och kollade på loppisen bredvid Paviljongterassen. På Terassen ska vi ta och äta nån gång tycker jag. Jag var jättesugen på thaimat när jag for hem, hade fortfarande doften i näsan när jag for ner på Hammarn och handlade.
 
Men det blev ingen thaimat till middag. Det blev "pasta i tusen skålar" istället. Då kokar man pasta, sen tar man fram allt möjligt som man har hemma. Rester, konserver, alla såser man kan hitta. Idag blev det på min tallrik: spagetti, stekt bacon, några överblivna lökringar (fast dom var bra sega nu), burkmajs, överbliven pizzasallad, melonklyftor, grönsallad och en röra på svarta bönor. Jättebra sätt att servera mat på! Om man ställer fram många sorters grönsaker och frukt så äter man mer av det. Och alla dom olika smakerna gör att man känner sig nöjd och belåten sen. 
 
 
Imorgon ska jag jobba igen. Sista hela veckan jag jobbar nu. Jaja, jag får väl vara glad så länge det varar. Det ska bli skapligt väder i alla fall. Inte så varmt kanske men uppehåll. Man har banne mig inga höga krav på vädret nuförtiden...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0