Jojomensan!

Nu är det lite drygt fyra veckor sedan jag slutade med blodtrycksmedicinen. Idag var jag ner på sjukstugan efter jobbet och kollade blodtrycket själv i "hälsorummet" som dom har. Först ska man sitta ner och slappna av, sen ska man ta blodtrycket tre ggr med lite paus emellan. Resultat: 124/75. Det är fanimej jäkligt bra det! Jag lade lappen i lådan och förväntar mig INTE att dom ska ringa upp mig. Om dom nu inte tycker det är anmärkningsvärt lågt och misstänker att jag gjort fel vid mätningen förstås.
 
Man kan tycka att blodtrycket skulle vara högt istället eftersom jag kom direkt från jobbet men det var rätt lugnt idag. Ska jobba i två veckor nu, sen får vi väl se då. Jag har sökt andra jobb men inte hört nåt än. Det brukar ju kunna dröja.
 
Vet ni vad jag tänker göra imorgon då? Jag tänker åka till Sundsvall efter jobbet och köpa en cykel. Jo, jag har bestämt mig, jag ska ha en ny cykel. Det var två modeller jag spanade på igår, nån av dom måtte väl finnas kvar tycker jag. Dessutom började säsongsrean idag. Jag kanske kommer undan billigare än jag tror. Sen kan jag cykla till och från jobbet. Tjoho!
 
Nu ska jag ta och sätta igång med maten. Stuvade mackisar och korv blir det. Det är faktiskt ett tag sen vi åt det. Att det råkar vara stuvade makaroner och köttbullar på dagis på onsdag väljer jag att bortse ifrån! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0