Hipp hipp hurra!

Mannen fyllde år igår. Det firade vi med att jag först gick på en anställningsintervju, sen åkte han och jag till Sollefteå för att köpa present till Herman som blir 18 år på måndag. Nej, det var så klart inte för att Mannen fyllde år som vi gjorde det, det var sånt som skulle göras ändå. Men jag bjöd honom på lunch på bowlinghallen. Buffé med sill och sånt på salladsbordet och tre varmrätter att välja på plus kladdkaka med grädde till efterrätt. Inte illa. Sen var vi mätta ska jag säga.
 
När vi kom hem gjorde jag klart smörgåstårtan och dukade. 
 
 
Av mig fick han en prenumeration på Klassiker och av grabbarna en ny plånbok. Rosor fick han också, inte bara av oss. 
 
 
Intervjun då? undrar ni nu. Jo, det var på Anders Olov som skoladministratör. Jag måste säga att det verkar vara ett VÄLDIGT omväxlande yrke. En massa saker som jag inte sysslat med förut. Jag hoppas så klart jag får jobbet samtidigt som jag är tveksam. Det låter rätt stressigt. Är det nåt för mig? Ja, vi får väl se vad det blir.
 
Presenten får ni inte se förrän Herman har fått den så klart. Istället kan ni få se kängorna jag köpte i torsdags. Jag har spanat på dom i skyltfönstret varenda gång jag gått förbi Stööks. Men behöver jag nya kängor? Ska jag kosta på mig det nu, precis innan jul? Jo, det skulle jag tydligen. Visst är dom snygga? Dom är till och med lite rödare än vad dom ser ut på bilden.
 
 
På tal om rött: paketet från Indiska kom redan i torsdags! Jag kan ha den röda koftan imorgon på julkonserten! Ni kommer väl? Klockan 15 i Fors kyrka och klockan 18 i Ragunda kyrka. Då sjunger vi in julen, hörni! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0