Dan före dan före dan före dopparedan

Igår var det julkonsert! Eller två konserter är det ju. Ja, ska man vara riktigt noga är det musikgudstjänster. Det gick alldeles lysande att sjunga. "Happy christmas (war is over) ", "Maybe this christmas" och "Tänd ett ljus" sjöng vi i Remix, Ragundakören och Forskören sjöng också några egna låtar och så sjöng vi "Du signade juletid" och "Adams julsång" allihop tillsammans. 
 
Det var nummer två av dom tre saker som ska avklaras innan jag kan få julefrid. Nummer ett var Mannens födelsedag. Nummer tre är idag: Hermans födelsedag. Arton år, kan ni fatta? Myndig. Hur ska det gå till? Det är väl ingen ordning på honom?! Jag antar att dom flesta föräldrar känner så.
 
Jag har bakat en chokladtårta enligt önskemål och så blir det potatisgratäng, fläskytterfilè och bea till middag. Kakor finns det också kvar.
 
Just nu är han på skolan. Bara två skoldagar kvar, sen är det jullov. Och jag får sova på morgonen! Ja barnen med förstås. Och bara tre dagar kvar till julafton. Idag griljerade jag skinkan och lade in sillen. Köpte gott knäckebröd istället för att baka som jag tänkte först. En ost slank också med i korgen. Västgöta kloster, den svarta. Hoppar nog över jul-edamern, den är inre särskilt god tycker jag. Man kan väl inte köpa en ost bara för att den är röd heller? Ska sätta mig ner imorgon när hjärnan förhoppningsvis har klarnat och kolla vad mer vi ska köpa till jul. Julklappar kanske?
 
Granen satte vi upp i lördags, lite tidigare än vi brukar men jag kände att jag ville få det undanstökat. Jag "tvingade" grabbarna som vanligt. Sen dröjde det kanske tio minuter så låg Lego och sov under granen. Som vanligt. Märkligt att det ska vara så bra med en gran?
 
Fick nyss mail om att jag inte fick jobbet som skoladministratör. Bara att ta nya tag då. Hej och hå.
 
Klockan är lite över två och det har redan börjat skymma. Men nu vänder det. Det är mörkt nu men det blir ljusare igen som dom säger i visan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0