Häxeri, häxera

Jag är inte klok. Jag har klämt ur mig tre häxor på fem dagar och har påbörjat en fjärde. Den snabba produktionstakten beror så klart även på att jag har haft "kroppsdelar" klara - men ändå. Jag känner hur idéerna snurrar runt som en virvel i ett vattendrag där uppe i skallen. Jag får passa mig så jag inte blir alldeles uppslukad av den....
 
Hon längst ner till höger med rött hår är den första som kom fram. Scarlett heter hon, det bestämde jag så sent som igår. Ibland tar det några dagar att få reda på vad dom heter. Sen kom hon i blå klänning och pastellfärgat hår. Myrtilla blev hennes namn, jag vet inte riktigt varför men jag tycker växtnamn är lite roliga att använda. Sen senaste är hon med rosa hår. En ängel blev det visst, ingen häxa. Lite cirkusinspirerad, i vinrött och guld. Jag är rätt nöjd med hennes ansikte. Jag försöker få nån variation i utseende på filurerna, det blir liksom samma samma annars. Jag vill att dom ska uttrycka OLIKA saker. Kroppsställningen blir också densamma för det mesta. Kan ju bero på att jag använder samma mönster till alla förstås. Jag får väl skärpa mig och tänka till lite när jag syr, inte bara braka på. Javisst ja, hon heter Tulipana-Rosa.
 
 
Jag är lite inne på cirkus/vauduville/burlesk just nu. Därför blev jag glad när jag fick syn på dom här sugrören på Ica. "Cirkus!" tänkte jag. Jag ryckte åt mig dom direkt. Vad dom ska bli vet jag inte rikigt än. Trollspön kanske? Några små cocktailgafflar fick följa med hem också. Det kan ju bli fler kökshäxor framöver, vad vet man. Annars får jag väl ordna fest och severa småplock så jag får användning av dom. 
 
 
Här får ni en tjuvtitt på den jag började på igår. Jodå, glittret och glamouren fortsätter!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0