Jeansjävlar

Kunde inte riktigt släppa det där med dom vida pösjeansen. Jag började googla och efter många sökord och mycket sorger och bevär hittade jag dom här.
 
 
Jamen nåt sånt skulle väl passa, va? Bra vidd och 100 % bomull - ingen stretch! Vita sneakers har hon på bilden också, perfekt. Konstaterade att sökordet tydligen är "baggy jeans" och testade med det. Då fick jag upp såna här jeans istället:
 
 
Jamen hallå? Var är dom där jeansen "baggy" nånstans? Blir dom "baggy" så fort dom inte sitter som strumpbyxor? Det verkar ha skett en betydelseförskjutning när det gäller ord som "baggy" och "rak". "Raka ben" verkar alla byxor ha som inte är utsvängda nertill. Så tolkar inte jag det. Enligt mig är byxbenen raka om dom har samma bredd nertill som vid låren. Men såna byxor kan man knappt få tag på nu. 
 
Var ska jag få plats med mina lår? Och mina vader? Nej jag tänker inte gå omkring i leggings när jag inte tränar, bara för att dom har glömt hur man syr jeans som passar min kropp. Nej, jag är inte bitter, jag är sur.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: google

dom byxorna heter Nikita Reality Jeans, vet dock inte om dom finns i sverige eller någon svensk online sida. nästa gång du hittar en bild på nånting du tycker om men inte vet vad dom heter/vart dom säljs, testa högerklicka på bilden och sen "sök på Google efter den här bilden"

2015-07-04 @ 10:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0