Stadstur med bra resultat

Hoppsan. Blev en VÄLDIGT snabb genomgång igår. Det var Kornboden jag var på idag, inte Manpower. Så kan det gå när man har bråttom att skriva. Jaja, det var rätt branch i alla fall. Och det kändes väl som det gick bra med intervjun. Jag ska få besked imorgon om jag får jobbet eller ej. Då ska ni få veta vad det handlar om, ni med.
 
En annan sak jag gjorde i stan idag var att fara på lasarettet och kolla hjärtat med ultraljud. Jag har inte velat skriva det förut men när jag var på läkarundersökningen i april hörde läkaren ett blåsljud när han lyssnade på hjärtat och eftersom ingen nånsin nämnt nåt om nåt blåsljud förut ville han att dom skulle kolla upp det. Så idag var jag iväg (fem månader efteråt....). Och hjärtat arbetade precis som det ska. Allt såg jättebra ut. Jag har väl aldrig känt mig så frisk som när jag gick från sjukhuset idag! Han som kollade mitt hjärta sa att det kan bli så där ibland om man är stressad och hjärtat jobbar hårdare. Kanske var jag lite uppjagad när jag var till doktorn? Kanske var jag i en stressig period. Jo det var jag nog.
 
Firade detta plötsliga tillfrisknande med att köpa ett par till av världens mysigaste mjukisbyxor på Cubus samt lite tyg till häxor, änglar eller kanske lite nya filurer.... Jo, jag har idéer ser ni.....
 
 
Nu är det dags att åka på Hammarn och hämta Herman vid bussen ser jag. Bäst man gör det så han slipper stå i ösregnet och vänta. Sen efter maten är det träning igen. Latin fusion! Det är ingen kör så nåt slags surrogat måste jag ju få. Endorfinnivån måste hållas uppe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0