Ruskträffen 2014

Så har vi klarat av årets Rusk också. Hm, det låter som nåt jobbigt som måste göras när jag skriver så där. Det enda jobbiga är väl att åka hem. Då skulle man vilja ha en teleport. Igår regnade det dessutom, i minst 40 mil. 
 
Det regnade en del i fredags på vägen ner också men temperaturen steg ju längre söderut vi kom (vi startade med två plusgrader här hemma) och i Uppsala sken solen. Där stannade vi för lite inköp samt lunch (Ikeas chili och köttbullar). Färden forsatte i finväder och när vi kom på plats hade B-O och D redan slagit upp tältet och det var bara att lasta in våra grejer och ta en öl och ha det gott. 
 
 
Helgen har bjudit på mycket skratt, god mat, solsken, motorcyklar, gamla kompisar. K och K-A stekte fläskkarré och kokade potatis på Tragiaköket. Serveringen sålde chili con carne så klart och grillade hamburgare och chorizo - bland annat. Liveband spelade på både fredag- och lördagkväll. Vi snubblade runt Svartrundan i mörkret och svarade (fel) på tipsfrågor. Finnarna eldade. I engelska hörnan varvades det. Allt var som vanligt.
 
 
På lördagkvällen kom syster med son ut. Jättekul! Vi gick Svartrundan tillsammans. Sen träffades vi igen på söndagen när vi åt lunch hos mamma och pappa. Andra syrran kom dit också. Det är inte så ofta man träffas allihop. Dumt. Det borde vara oftare. 
 
Har en massa kort i kameran också som jag inte fört över till datorn än. Till dess bjuder jag på en bild från i lördags: Tandborstning i det fria.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0