Pussel

Det gick fort den här gången - nu ÄR jag beroende. Nu försöker jag få ihop kvällen så jag hinner åka och träna klockan åtta! I början på terminen struntade jag helt enkelt i träningen om det var nåt annat på kvällen. Men inte nu längre - inte om det går att lösa.
 
Så här ser pusslet ut:
 
- Det är planerat strömavbrott mellan 17-19.
- Herman har studielektion idag och kommer med bussen strax före 18.
- W fyller år och dit är vi välkomna efter kl 18.
- Träning kl 20.
 
Jag tror nog att jag löser det. Vi andra behöver ju faktiskt inte vänta med middagen till Herman kommer hem, vi kan äta klockan fem som i måndags. Sen hämtar jag Herman och skjutsar hem honom, han får äta och sen far vi och gratulerar W. Sen skjutsa hem barnen och iväg och svettas! (Om ni undrar så är Mannen inte hemma så han kan inte lösa problemen åt mig)
 
Undrar vad jag ska hitta på för mat. Antingen ska den gå att hålla varm, äta kall eller gå att värma på Trangiaköket. Soppa kanske? "Med matiga tillbehör" som det brukar stå på skolmatsedeln. Just det, jag ska kolla på den innan jag funderar ut nåt. När jag gick i skolan gillade jag inte om det var samma mat hemma som man fått i skolan, även om det faktiskt inte smakade likadant. 
 
Igår åt vi "hemburgare". Gud vad gott det var! Oj, nu blev jag hungrig, jag som inte har ätit frukost än. Mot köket!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0