Heja heja!

I torsdags var jag till stan igen. Fjärde gången på fyra veckor. Ja det blir ju bara en gång i veckan förstås. Hur fan ska det bli om jag får jobb i stan??? Jag som börjar tycka det är jobbigt med en gång i veckan?
 
Nåväl, den här gången var det för att skjutsa Mannen till flyget. Han skulle nämligen till Stockholm för att hämta VÅR NYA BIL! Ja, äntligen! Det blev en BMW till slut. Idag for vi til Sollefteå, på MM för att Mannen "skulle behöva några bygglampor". Jomenellerhur..... Vi vill ju provköra bilen så klart! Han körde dit och jag körde hem. Jösses, vilket teknikens under när man är van vid en gammal Passat! 
 
Min stadstur blev heller inte bara en skjuts till flyget. När jag lämnat Herman vid skolan for jag först och åt andrafrukost på Statoil, sen ställde jag mig vid Jula och väntade på att dom skulle öppna. Köpte spolarvätska och annat tråkigt. Sen for jag på Stadium outlet. Tänkte att jag äntligen skulle kolla där vad dom har. Jag hade ju fortfarande presentkortet kvar. Mmm, "hade" skriver jag för nu har jag använt det - till det som det var ämnat till när jag fick det. Jag har köpt ett par nya skidor!! Äntliiiiigen! Och pjäxor också, alltihopa till fyndpris! Det gjorde nästan ingenting att det snöade på tvären ute. Nu kan jag åka skidor i vinter!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0