Att göra

Det blev en dag till. Igår jobbade jag sista dagen. Jag kommer att sakna barnen lite känner jag. Fast igår var det många barn och jäklar vad slut jag blir av att hålla rätt på alla dessa småknattar. 
 
Vad ska jag göra idag då? Ja jag har en massa saker jag vill få gjort, så mycket att jag var tvungen att skriva listor. TRE listor. En matlista, eftersom jag ska handla mat idag, en "att-göra"-lista och så en lista på lämpliga mellanmål åt Herman. Han MÅSTE få i sig nåt mer mellan varven, speciellt på torsdagar då han stannar längre och läser in fysiken. Problemet är att få med sig nåt BRA som håller i rumstemperatur, som inte är nötter och som han kan tugga, han som har tandställning. Inga äpplen och morötter med andra ord. Men nu har jag hittat en fiffig grej som jag tänker skicka efter. Kolla den här!
 
http://www.frozzypack.se/
 
Man lägger locket i frysen och så fungerar det som kylklamp. Smart! Finns i två storlekar men den mindre borde räcka till mellis tycker jag. Han skulle kunna ha keso, ägg, ja pannkakor till och med. Finns ett "vanligt" lock att köpa till också om man ska värma lådan i micron. Kanske nåt för Mannen också? Jag älskar sånt här, funktionsnörd som jag är! 
 
Har jag fått nåt gjort idag då? Jodå, jag har skickat in aktivitetsrapporten till AF, skickat in tidrapporten till jobbet, kollat efter jobb, uppdaterat min CV, kört igång en tvätt. Annat som står på listan är dammsugning av övervåning, städning av badrum, aska ur pannan, städa ur ett skåp, baka pizzabullar. Nåväl, vi får väl se vad jag hinner idag. Jag ska i alla fall iväg på träningen ikväll och träna bort lite tårta från igår. P fyllde 30 år och bjöd på favoritprinsesstårtan från Brödbiten. En sån ska jag önska mig när jag fyller år tror jag.
 
Hm, nu vaknade visst magen av detta tårtprat. Den är dags för ett mellanmål säger den. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0