Nu har jag pysslat lite

Kommer ni ihåg det jag skrev häromdagen om varför jag vill äta bra mat och röra på mig? Och att jag gillade formuleringen så bra att jag ville sätta den på kylskåpet?
 
Nu kan jag det. Jag har gjort en riktig peppar-affisch åt mig själv ("peppar" som i "att peppa", inte kryddpeppar eller chilipeppar eller så). Tyvärr är färgpatronerna slut i skrivaren (fortfarande.....) så jag kunde inte få alla fina färger på frukterna och grönsakerna men jag skrev ut den i svartvitt och färglade efteråt istället. Det funkar också.
 
 
Nu ser jag den varje gång jag är i köket och framför allt varje gång jag ska ha nåt i kylen. Ett tag hade jag en bild på Anna Skipper som blängde elakt på mig men det funkade inget vidare. Jag blev bara irriterad och inte åt jag nyttigare för det. Bättre med ord som talar om VARFÖR och bilder som talar om VAD. Och så Heidi Andersson, armbryterskan från Ensamheten, ni vet, alldeles till vänster om ordet STARK. Hon blänger också på mig men med en annan blick. Den säger inte "Vad är det du håller på med för dumheter?" utan "Så här stark kan du också bli!" Vad det står på tatueringen på hennes arm? "Äkta norrlänsk råstyrka". Jomenvisst!
 
 
(Hojta till om ni vill gillar affischen så kan jag maila den. Den är i A4-format.)
 

Kommentarer
Postat av: syster yster

Rågstyrka

Svar: Råg i rygg och kraft i arm.
Kvasthilda

2014-05-16 @ 09:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0