Vildhussen

Igår var jag på teater. Såg genrepet av Vildhussen vid Döda fallet. Och för lite kläder hade jag så klart, FASTÄN jag hade fleecetröja och vindjacka och stor halsduk och delade filt med M-K! Men det blåste som sjutton i början, var rädd att kulisserna skulle där fara ett tag. Sen mojnade vinden men då blev det ju kväll på riktigt och det är ju bara juni än som ni vet. Hade jätteont i benen innan pausen, bara av att jag spände mig. Det gick över när vi fick gå upp och röra på oss och fika lite men sen flyttade värken upp i nacke och axlar istället. Varför tog jag inte långkalsonger? Wollpower för tusan! Skit i almanackan. När jag kom hem visade termometern på nio plusgrader. Burr!
 
Jaså, vill ni veta hur föreställningen var också? Ja, jag vill ju inte avslöja detaljer eftersom det förmodligen finns dom som läser här som ska gå på teatern i sommar men jag kan säga en sak: Det var BRA. Historien kan jag sen förut, jag var på Vildhusspelet för många år sen (måste ha varit innan barnen) men det här var nåt annat. Fast samma, FAST annorlunda. Gillade verkligen kostymerna och ja, ni får väl se själva om ni ska dit!
 
Det finns biljetter kvar om ni vill gå. Det är ju inte bara själva skådespelet som är värt att se, det är hela scenuppbyggnaden med vridläktaren som gör det till en väldigt speciell teaterupplevelse. 
 
https://www2.nortic.se/tickets/event/3101
 
Och så en länk till Scenkonstbolaget: http://www.scenkonstbolaget.se/vildhussen 
Finns fler bilder där. 
 
Men klä på er så ni inte blir kalla. Jag tror banne mig jag har träningsvärk idag. 
 
Foto: Lisa Jacobi
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0