Snö och feber och en häxa

Så har det gått en helg igen. Ingen skidåkning blev det trots det fina vädret och snön som fallit. Ska prova idag istället. Vet inte om nån dragit upp spåret här i Pålgård. Snön som kom var så där riktig fluffsnö så det kan nog vara svårt att få till ett riktigt bra spår. Halt under snön är det också fortfarande på vissa ställen. Jag gick upp på berget i lördags, första gången på länge, men man fick hålla sig på sidan av vägen för att ta sig upp. Mitt på var det "is under snö". Blir intressant om nån kommer på tanken att försöka åka skoter där....
 
 
Haqvin har haft feber och hosta i två dagar nu. Ja, egentligen började det redan i fredags när han hade spel- och filmkväll med några kompisar hos Lillens. Han mådde inte riktigt bra när jag var och tittade till dom på kvällen och han kändes varm. Dagen efter hostade och rosslade han och var klen. Han får vara hemma idag så får vi se hur det utvecklas, han kändes i alla fall svalare igår kväll. 
 
Jag har sytt i helgen. Jag har ju el i min ateljé nu! Egen lysknapp och lampa inne i skrubben och eluttag till både det ena och det andra. Lyxigt värre. Det enda som saknas nu är en till armatur i taket så jag slipper skugga mig själv när jag står vid klippbordet. Jag upptäckte också en sak när jag började sy: golvet lutar. Rejält. Om jag sätter mig på stolen mitt emellan symaskinen och klippbordet så rullar jag mot ytterväggen. Lite jobbigt är det. Men jag får väl leva med det. Jag vet i alla fall inte hur jag ska lösa det för jag tänker inte riva upp golvet. Vad jag sydde? En häxa så klart. Bra uppvärmning. Hon saknar bara kvast och väska, sen är hon klart. Snitsig brud, inte sant? Har lite lite leopardtyg kvar som möjligen räcker till en kjol. En ängel i leopardkortkort?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0