Övning ger färdighet

Nu har träningsvärken slagit till. Nej det var i MÅNDAGS jag tränade.... Känns mest i låren och lite i ryggen. Men det är bra! På´t igen bara! Imorgon kör vi igen.
 
Igår blev det lugnt på träningsfronten förutom lite flisösande och hivande av flistunnor på kvällskvisten. Det går åt en hel del flis nu när det är 20 grader kallt. Märks skillnad mot när det var nollgradigt. Men det är ändå bra smidigare än att elda med ved inne tycker jag. Bättre träning också. Jag har kommit på en bra teknik för att fylla på magasinet - jag kör frivändningar med flistunnorna. Först hivar jag upp den i brösthöjd, sen upp på magasinet och så häller jag ner flisen. Jag är inte så lång så det gäller att komma på knep. Man kan inte gärna stå och ösa en skopa i taget. En pall skulle ju kunna vara till hjälp för att bli längre men tunnan ska lik förbannat upp. En trappstege blir nog för vingligt. Nej det här funkar bra tycker jag.
 
 
Igår kväll var det körövning också. Slut på julledigheten. Härligt! Men Sockenstugan var upptagen, utan att någon meddelat oss. Dåligt.Vi for hem till M och övade istället, i deras stora kök. Det funkade det med. Och vi kom ihåg det mesta av låtarna vi började med förra terminen (inte jullåtarna alltså!). Fantastiskt!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0