Bära in, skruva upp, rensa bort.

I förrgår var jag inte ut i ateljén nånting alls. Inte bra. Så klart jag ska vara där så mycket som möjligt! 
 
Igår gick jag ut dit en sväng och plockade i ordning ännu lite mer. Skruvade upp gardinstänger och klädkrokar till ytterkläderna. Nu kan man hänga av sig när man kommer in istället för att lägga jackan i en hög ovanpå skorna. Några gardiner har jag däremot inte än. Jag får spana efter nåt billigt och färgglatt. Sy kan jag inte göra än för jag har inga vägguttag och förresten tror jag inte jag har nåt gardintyg jag vill ha. Dom få gardintyger jag har är från slutet på 90-talet och vem vill ha havregult och koboltblått nu?
 
Jag var också ut i gäststugan och plockade in lådorna från minibyrån. Minibyrån får jag inte lös från väggen för batteridelen på skruvdragaren är större än lådutrymmet i byrån. Jag har bett Mannen lösa det och det ska han säger han. Jag får fråga igen idag...... Vi ska även bära in klippbordet för det kan jag inte bära på egen hand. 
 
Innehållet i minilådorna gick jag igenom igår. En helsikes massa smyckedelar bland annat. Vad ska jag med dom till? Jag gör inte smycken längre. Dom härstammar från Cernitleratiden och den har gått över för flera år sen. Undrar hur länge Cernitlera håller förresten. Dom har legat i sin påse i många år nu, paketen, nerfrusna i många vintrar ute i gäststugan. Jag får väl "provbaka" och se hur det går. Är den ok tänker jag behålla den för den är bra om jag behöver göra speciella grejer till änglarna (en klarinett till exempel) men smyckedelarna tänker jag hiva till nån som har användning för dom. Magneter finns där också, om man vill göra kylskåpsmagneter. Dom tror jag att jag behåller. Man behöver inte ha dom till just kylskåpsmagneter. 
 
En till sak som ska bli klart idag (om jag får som jag vill!) är hyllorna till tavlorna och allt annat som har med den konstnärliga verksamheten att göra. När jag plockat i ordning där så kan jag i princip börja måla om jag vill! 
 
Undrar om man ska ha inflyttningsfest?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0