Status

Status hår: Nyklippt, nyfärgad, ny och färgglad och inte det minsta diskret! Den knalliga färgen på slingorna har visst gjort att kameran inte greppar att resten av håret är kopparrött. Men det är det. Jag är nöjd. Tack Vernonica.
 
 
Status lår: Trötta! I söndags åkte jag skidor efter frukost, i det nydragna spåret här i Pålgård. Två varv blev det. Härligt! Med sträckan dit och hem blev det 9,3 km. På eftermiddagen var jag på det vanliga cirkelpasset. Härligt! Igår kväll var jag också på träning. Inte fullt så härligt. Lår och axlar var lite tröttare än vanligt. Men det gick bra det med. Lakritskvinnan har verkligen hittat tillbaka efter förkylningen/influensan. Idag ska musklerna få vila. Det är plusgrader så jag kan ändå inte åka skidor. Fast en promenad blir det nog, för den friska luftens och blodcirkulationens skull. Med broddar. Det är isgata igen.
 
Status kör: Ingen övning ikväll. Och inte är det nån Latin fusion heller. Kanske är tur det....
 
Status ugn: Den verkar funka bara man inte kör på varmluften, peppar peppar. Ska dra igång en deg strax. Stod och blängde på brödet på affären men kunde inte förmå mig att köpa nåt annat än polarkaka (som är bland det billigaste). Tretti spänn för en limpa?! Och jag vet inte om jag bryr mig om att den innehåller "rapsolja från Österlen". Smakar den annorlunda än rapsolja från Gnesta? Nej jag bakar mitt bröd själv. Med svensk rapsolja från okänd landsända. Eller smör. Eller inget fett alls. 
 
Status Zelma: Har serier som måste ut ur mitt huvud. Fortsättningen på Alva-Klaras mammas besök bland annat. Jag måste åtminstone rafsa ner dom i idéboken. Funderar på att skicka in serien till nån tidning. Men vilken tidning kan vara intresserad av en serie om häxor....?
 
Status häxor/änglar: Har fortfarande två beställningar som inte är klara. Skäms på mig..... Kanske jag ska ta med mig en kopp kaffe ut i ateljén medans degen jäser och få undan dom små liven. Ingen av dom har deadline och det är väl det som är kruxet. Då kan man dra ut på det hur länge som helst. Nej, ta mig i kragen och ryck upp mig! Jag sätter slutet av denna vecka som deadline alldeles på egen hand, så det så!
 
Status Kvasthilda: Jo jag mår bra. Lite hosta ibland men inget störande. Träningsvärk. Glad. Ganska pigg. Ljuset är på väg tillbaka. När jag lämnat Herman på bussen är det inte kolmörkt längre. Samma när jag hämtar honom. Tänk att man blir lika förvånad varje år att dagarna blir längre?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0