HALLÅ! ..... hallå....hallå....hallå..........

Tyst ekar bloggen. Jag har jobbat igen, i Bispgården, mitt i förskoleflytten. Det var inte så kul. Stökigt och stressigt. Men nu är det söndag kväll och jag har väl hämtat mig vid det här laget. Imorgon och hädanefter ska dom vara på nya förskolan. Jag har inte varit dit än så jag vet inte hur det ser ut men det blir säkert bra.
 
Jag ska jobba imorgon också fast på Hammarn. Chefen ringde för en stund sen. Det går magsjuka.... huvva! Men det är klart jag rycker in. Jag känner mig nästan som en superhjälte. Hon trodde säkert det skulle bli mer jobb utöver måndag denna vecka. Det är ju bra. För mig. "Den enes död, den andres bröd" heter det. Fast det var väl att ta i kanske. "Den enes sjukdom" kan vi säga istället.
 
Hur ska jag hinna med allt inför födelsedagarna om jag ska jobba då? Ja, jag har ju gjort det förut. Och nu har jag inte fem mil innan jag är hemma, snarare fem minuter. Jag kan handla presenter och julklappar på Hammarn för jag hade ändå tänkt bojkotta Birsta i år. Inte av nån princip utan för att jag inte ORKAR. Jag minns hur det var i fjol när jag var där. Nej, dom får ha sin julhandel för sig själva. 
 
Eftersom jag inte skrivit nåt sen i tisdags morse så har ni ju inte fått se hur jag ser ut i håret. Det måste ni ju få!
 
Före klippning, färg och slingor och så efter. Vilken snygging, va?
 
 
 
Igår var det lucia. Vi firade här hemma, utan sånger men med glögg, pepparkakor och saffransbullar.
 
 
Idag var vi på födelsedagsuppvaktning. Jag hade köpt ett ljus och en tändsticksask från "Light in a cup UF". Min mobilkamera är inte bra på vissa röda färger men jag kan berätta att ljuset egentligen är ljust rosa liksom rosorna på koppen och det doftar körsbärsblom. Det finns fler ljus till salu, gå in på https://www.facebook.com/pages/Light-in-a-cup-UF/302559666616076 och kolla, tycker jag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0