Himlen gråter

Sörjer den för min skull, tro? Nej, den gråter nog för allt annat elände i världen. Jag lämnade jobbet med en positiv känsla igår. Jag blev inte avskräckt om man säger så och jag tror inte dom blev det heller. 
 
Hej, då Fallet. Vi syns....
 
 
Borde ha varit på Hammarn vid det här laget. Jag vill få besöket på Arbetsförmedlingen överstökat så jag kan komma in i dom vanliga rutinerna igen. Men dom har öppet till 16 idag så det är egentligen ingen brådska. Skriva tidrapport till jobbet måste jag göra också så jag får rätt lön. Och uppdatera min CV för det har jag totalt glömt. 
 
Sen måste jag handla mjölk och bröd och ost och skinka. Hitta på nåt till middag. Jag köpte aubergine härom dagen i ett anfall av inspiration men jag har inte gjort nåt av den än. Har inte riktigt lärt mig vad man kan göra av den än och det vore ju bra om vi åt upp den innan den blir dålig. Jag vet att den är god om man penslar den med olja och grillar den. Hm, det är inte riktigt grillväder, va? Man kanske skulle testa att göra moussaka eller nåt. Nu har jag ju tid att laga mat. Tid att tänka också, så mycket tid att det kan bli svårt att bestämma sig.
 
Jag tror jag börjar med tidrapporten. En sak i taget.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0