Fredag!

Ja nån rubrik ska man ju ha.
 
Jobbar 11-20 idag. Det ska komma hel en busslast idag som ska äta lunch så jag börjar en timme tidigare. Igår var det en busslast som skulle fika efter avslutad guidning. Tur dom förvarnar. Teater med fikakorgar i pausen var det också så igår bredde jag närmare hundra tunnbrödstutar. Jag är mackdrottningen, säger dom. Undrar om jag får diplom?
 
 
Vaknade med en jäkla huvudvärk. Var tung i huvudet igår också men det kan jag kanske skylla på åskvädret som drog förbi. Luften blev väldigt frisk och skön efteråt.
 
 
Har inte ätit frukost än, bara druckit kaffe. Ska peta i mig en Ipren också. Hoppas inte det är nån förkylning på gång. Det vill vi inte ha. Ja, jag måste så klart äta frukost innan jag åker på jobbet för annars går det åt pipsvängen men jag ska ner och handla också och frågan är om jag ska äta innan eller efter? Äter jag sen frukost kan jag skjuta på lunchen och då känns kvällen lite kortare. Ja, det beror även på hur mycket kunder vi har förstås. Fast äter jag innan jag handlar så tänker jag bättre och köper förhoppningsvis vettigare saker. Å andra sidan finns det ingen valnötslimpa kvar så vad ska jag äta? Valnötslimpan är beroendeframkallande!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0