Trött....

Trött idag igen. Precis som jag varit varje månad den här tiden HELA VINTERN. Men nu har jag ringt sjukstugan och fått tid till läkarbesök och provtagning, fast inte förrän den 14:de. Jag misstänker järnbrist och är det inte det måste det vara nåt annat fel för så här TRÖTT ska man inte vara (även om man har mens). Jag skulle kunna lägga mig ner och sova NU. I vintras tänkte jag att det kanske beror på mörkret. Vinterdepression? Men nu är det ju ljust på mornarna och vaknar gör jag men jag är så trött.......
 
Igår var jag in till stan igen, på utvecklingssamtal med Herman och så flänga hem och sno ihop nån middag innan jag skulle till kören, för jag VILL ju till kören fast jag är trött! Blev nån halvhjärtad tonfisksås med pasta till. Tänkte att vad skönt, imorgon behöver jag inte åka nånstans och ska inte göra nån särskilt på kvällen heller. Jag kan skrota runt här hemma och göra en massa smått och gott. Sy häxor! Men nu har halva dagen gått snart och det enda jag har gjort är att ringa VC och habiliteringen och sitta på min rumpa och vänta på att dom ska ringa tillbaka. Ja jag har faktiskt färglagt och lagt ut en serie också, en fristående fortsättning på den jag lade ut igår. Och jag har så klart skickat iväg barnen till skolan och jag har klippt Mannen så visst, jag gör ju saker men jag har ingen LUST eller ORK. Jag vill ju vara pigg och glad också!
 
Fy vad jag gnäller. Men jag vill inte må så här. Det är tråkigt att vara trött. Kan man ha järnbrist och ändå orka träna? För träna går ju bra. 
 
Nähä, kanske man ska fundera ut nån lunch. Paltbröd låter som ett alternativ idag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0