Äsch och usch

Jag mår inte bra. Trögheten eskalerade ju längre eftermiddagen led och när det var dags att åka till kören så hade jag huvudvärk. Ja, ÅKA. Jag tog bilen. Jag kände mig inte alls i form att promenera. 
 
Kände igår på träningen att jag var lite yr men tänkte det bara var för att passet var så intensivt. Men att bli yr efter träning brukar inte vara nåt hälsotecken hos mig. 
 
Att stå upp och sjunga i kören var en ansträngning och DET, gott folk, det är definitivt INTE ett hälsotecken! Fast det var roligt att sjunga, det var det. Det verkar som om många är förkylda nu och jag kände när vi närmade oss slutet av körövningen att jag blivit lite rosslig och ansträngd i halsen. Jaha. Det är alltså en förkylning på gång? Fast magen har inte heller varit bra idag men det kanske beror på virusinfektionen det med. 
 
Nu fryser jag, har ont i huvudet och magen och känner mig, ja, opigg. Fast det är ju kväll nu. Jag kan gå och lägga mig precis när jag vill. Sova bort det dumma viruset, om det nu är det som gör att jag mår kass. Och beror det på nåt annat så kan nog sömn göra susen då med. 
 
Men ni kan väl tycka lite synd om mig i alla fall..... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0