Fröbrö och snö

Skippade träningen ikväll med. Jag är inte kry än, har känt mig konstig hela veckan. Herman är fortfarande förkyld så det är väl samma jag går och bär på kanske. Trött, huvudvärk som kommer och går, mage som krånglar, hosta. Är lite less på det här nu. Vi vill vara friska! Herman får skolarbete att ta igen och jag blir efter med träningen.
 
Suck....Nåja, det är inte bara vi som är förkylda. Om det nu är nån tröst.
 
Kanske vi måste proppa i oss vitlök. Fast jag HAR haft vitlök i maten, både i såsen till kikärtsbiffarna och i köttfärssåsen. Igår åt vi hemstekta hamburgare, inte så mycket vitlök i dom. Och idag lunchdejtade jag Mannen - fläsk och löksås på Hörnet. Herman tyckte förut idag att imorgon kväll kan vi äta hemgjord pizza och det tycker jag låter som ett alldeles utmärkt fredagsmys. Och pizza kan man väl göra vitlökssås till tycker jag. Man har ju kebabsås?
 
Idag har jag bakat surdegsbröd igen. "Fuskade" precis som första gången med köpt surdeg och ett kvarts paket jäst. Men jag gjorde inte som det står på surdegsburken utan jag gjorde en fördeg igår kväll som fick puttra på till idag och så följde jag samma recept som förut. Förnyade mig genom att ha i ett par nävar solrosfrön i degen och sen ha på en massa frön ovanpå limporna innan dom skulle gräddas. Hade till och med lyxat på och köpt pumpafrön. Jättegott blev det fast fröjäklarna far ju av när man hanterar brödet. Hur gör skogaholm och dom andra för att få fröna att sitta fast?
 
 
Det snöade förresten idag. Inte mycket men snö var det. Jag vet inte vad jag tycker. Det är bara oktober än.
 
Följde med Herman till frissan nu i kväll. Nu är han korthårigare än förut men ingen snagg för hans del, som vanligt. Jag satt och kollade i frisyrböckerna medans jag väntade och där hittade jag den här bilden. Den ska jag ta med till Vernonica nästa gång det är dags att klippa sig! Men hur får man det att spreta så där busigt? Mitt vill bara lägga sig slätt nuförtiden. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Thea

Saltvattenspray eller mousse.

2013-10-17 @ 22:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0