Det är tisdag

Jag går fortfarande på halvfart efter helgen. Städade och plockade och körde grejer igår. Det blev lite mat kvar och en hel del engångsartiklar men det får vi väl lägga på lager och använda upp allt eftersom. Vi fick en massa presenter också, ungefär som det var inflyttningsfest, haha! Ja det ska ju bo folk där förstås. Ett slags hem är det.
 
Eftersom jag städade på dagtid for jag på träningen på kvällen. Ett välbehövligt avbrott och en riktig genomkörning av kroppen. Tungt pass, mycket styrka men också en del kondition. Ingen träningsvärk än men det kommer kanske framåt eftermiddagen. Axlarna gissar jag.
 
Jag bestämde mig redan igår för att jag skulle ta det lugnt och bara göra trevliga grejer idag. Saker för min egen skull. Jag tänkte sy och om det är uppehåll, gå ut i skogen och kolla efter svamp. Fast hittills har jag bara lyckats med att skaffa bank-id, redovisat mina aktiviteter på Arbetsförmedlingens hemsida, skaffat ett PayPal-konto och uppdaterat min butik på Jabbo.se. Och fikat en hårdmacka med falukorv och senap. Jag som trodde jag var less på korv efter helgen. Nåja, jag åt gröt tidigt i morse. Det jämnar väl ut sig.
 
Jag har i alla fall slagit på elementen ute i gäststugan. Snart kan jag gå ut och sätta mig utan att frysa häcken av mig. Jag har nya idéer om vad jag ska sy. Saker man kan sälja på Jabbo. Saker som inbegriper fina tyger i olika färg och mönster. Siden, sammet, trasa, lump, glitter och paljetter, tyll och spetsar! Ska sy färdigt figuren jag håller på med också. Hon blir jättesnygg. 
 
Jag längtar efter min ateljé nu. Kan inte Bygglov komma och göra en åt mig?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0