To do

Idag blir det en liten tur till den stora staden. Först tandregleringen med Herman och sedan utvecklingssamtal. Jag har lovat Herman att vi ska åka hem så fort han slutar kvart över tre och det vill jag med, jag vill så klart hinna hem till kören! Förra veckan blev det ingen körövning pga förkyld körledare men då smet jag iväg på latin fusion istället. Inget ont som inte har nåt gott med sig. Men ikväll ska jag sjunga! Snart dags för julmarknaden på Jamtli och vi måste väl öva in lite nytt till dess tycker jag. "Tänd ett ljus" är fin men ska vi verkligen ta den i år igen....?
 
Nu funderar jag på: När ska jag hinna äta lunch? Och vad ska jag äta? Vi ska vara på tandregleringen strax före ett. Jag vill starta i god tid hemifrån ifall det är halt och renar och allt vad det kan vara på vägen in. Jag kan alltså inte äta lunch innan, det blir för tidigt. Alternativet är att åka in ännu lite tidigare och äta lunch i stan. Fast det är ekonomisk kris denna vecka och anbefallet "vi äter det vi har hemma" - så hur gör man då? Tar med lunch? Då vet jag i alla fall vad det är jag stoppar i mig. 
 
Vi får se hur jag gör. Den ekonomiska krisen varar bara till på torsdag då mina pengar kommer. Fast då ska räkningarna betalas. Aldrig får man vara riktigt nöjd....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0