Städning på fredag?

Jag vet inte. Hittills har jag bara lyckats fylla på toapapper och plockat in disken. Skulle ha sprungit ett varv med dammsugaren men då ville katten in och kör jag igång dammsugaren nu så blir ju han rädd! Stackars kissen! (Bra ursäkt, va?)
 
Det ska storhandlas. Eller mittemellanhandlas. Fylla på förråden lite nu när jag fått pengar. Skulle göra det igår när vi var till stan tänkte jag men det hanns inte med. Var ju tvungen att hinna hem till träningen! Alltså åt vi McDonalds-middag i bilen på vägen hem. Bra träningsmat (inte).
 
 
 
Det skiter sig med julmarknaden på Älggårdsberget. Det är samma dag som kören ska sjunga på Jamtli och det kan jag ju inte avstå från! Men det kanske finns fler julmarknader att sälja på?
 
Dimman ligger tät ute. Imorse precis innan solen gick upp var den rosa. Snyggt! Inte alla mornar man ser allt som i ett rosa dis. Men nu är den grå grå grå. Jag borde gå ut och göra nåt men, ja....det är mycket man borde....
 
 
Jag har gjort färdigt sidan med presentationen av häxorna. Syns som en flik upptill när man går in i bloggen. Dessutom har jag börjat renrita en till seriestrip, denna gång med Puke och Mjölkharen och jag har fler i huvudet. Jag tänkte till och med på seriehäxor och trollkarlar när jag skulle sova igår. Bra eller dåligt kan man fundera på....
 
Ikväll är det damernas fredagshundring på bastun så det ska jag gå på. Kvällens tema är tapas. Spännande! Och så bastu förstås. 
 
Nej nu måste jag resa på rumpan och göra nåt! Verkar ha fastnat här vid datorn. För mycket kaffe har jag också druckit redan. Hur gör man för att minska kaffedrickandet? Skaffa mindre muggar?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0