Pang, bom, krasch

Började dagen stort med att plocka i disken och dammsuga köket och hallen (lera!!!). Förresten, jag skjutsade Herman till bussen först. Nåväl, sen kom Mannen och vi gick ut och slängde på skräp på lastbilsflaket och for till Lillens och slängde på mer skräp och så ner till återvinningen. Magen kändes inte bra. Ont. Dumma mage. En vända till till Lillens och återvinningen. Ont ont. Och så upp igen och lasta på det sista, en tv och ett litet kylskåp. Sen skulle han klara sig själv sa han så jag gick hem.
 
Gjorde mig en stor kopp mint-te och en macka, åt detta, lade mig ner, drog filten över mig och somnade. Bara så där. 
 
 
Vaknade efter en timme och var hungrig. Magen lite bättre. Ja, antingen har jag ju ätit nåt magen inte gillar eller så är jag stressad ändå av allt stök här hemma, fast jag inte tycker jag känner mig stressad..... Vi väntar på rörmokaren som ska koppla in kulverten och värmeväxlaren och allt vad det ska vara så det ska plockas undan så han kan jobba och så alla nya prylar får plats också! Spännande att se om det blir nån plats kvar för tvätten i tvättstugan... Jo men det ska det väl bli. Förhoppningsvis. 
 
 
Nu är magen nästan bra. Jag har tagit det lugnt. Jag behövde väl det. Vila upp mig efter helgen. Jag har suttit och surfat runt och kollat på blocket och på Ikea efter skrivbord och hurtsar och garderober och hyllor. Finns ju skapligt billiga grejer på Ikea. Men det är så mycket prylar som ska få plats och jag vill ha ordning och reda - struktur! Hyllor eller trådbackar? Vilket är mest praktiskt till tyger? Och garnerna ska också få plats! Och alla braåha-grejer! Nåja, det är en stund kvar än innan jag kan möblera...
 
Har varit och handlat lite och hämtat ut ett paket. Ja nu igen. Den här gången var det från Lyko. Hårfärg! Nu ska jag bli fin förstår ni! Sen var det lite annat också, badsalt bland annat och mascara och nån hårgucka som verkade bra (billig i alla fall). Få se om jag orkar färga ikväll efter träningen eller om jag spar till imorgon. 
 
 
Känns fortfarande som hjärnan går på högvarv. Och då menar jag inte på det där rakt-fram-fungerande sättet så man kommer nån vart utan mer runt-runt-runt. Som en tvättmaskin ungefär. Måste göra nåt annat, nåt som inte har med ateljén eller pannrummet att göra. Rita kanske? Jag har ju lite häxor som ska ut. Fast jag måste snart hämta Herman vid bussen. Risken är att jag måste avbryta ritandet precis när jag kommit igång och det gillar jag inte.
 
Skönt jag ska iväg och träna sen ikväll, det brukar rensa systemet. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0