Frukostmöte, shopping och blingbling

Idag har jag varit på frukostmöte med Länskulturen. Sol Vikström berättade om projektet "När rocken kom till Sveg". Det skulle bli en bok och en cd men blev till slut en hel film också som sändes av SVT. Projektet ynglade av sig och nu är det en scenshow också. Väldigt intressant. 
 
Efter mötet tänkte jag gå till Kjell & Co för att köpa en speciell räknare åt vår käre gymnasieelev till son. Fast klockan var bara halv tio. Jag fick gå en vända och vänta på att dom skulle öppna klockan tio.
 
DK inne på Mittpunkten hade öppet. Kika kan man ju alltid. Jäklar vilken snygg kavaj! En kort med figursömmar, precis en sån som jag skulle vilja ha! Femhundra kronor. Ja det är ju inte så farligt för en kavaj men för mig är det rätt mycket pengar just nu. Nej, jag provar inte! Tänk om den passar, då kommer jag att ångra mig mer om jag inte köper den än om jag INTE provar. På väg ut ur affären upptäckte jag att det stod "50 % rabatt på hela butiken" på en massa skyltar. Butiken ska upphöra. Nej!! Bästa "tantaffären"! Där jag nästan alltid hittar nåt! Fast då har jag ju råd med den där kavajen förstås..... 
 
Jag gick tillbaka och provade den. Satt skitsnyggt. Brun och svart i små små rutor, fin lyster i tyget. Fanns en grå variant med. Den var också snygg. Med expediten som smakråd så valde jag den bruna till slut. Det är mer min färg än grå. Blixtlåsfickor på tvären fram. Ja jag ska knäppa kort, jag lovar!
 
Sen gick jag och köpte super-duper-räknaren. Ännu mer utgifter. Man behöver inte handla mycket för att "storhandla" kan man säga. In på KappAhl och Indiska en sväng på vägen tillbaka till bilen men deras kläder kändes inte lika fina efter kavajfyndet. Tunn trikå utan styrsel. Nej, jag ska sy mig kläder när ateljén är klar! 
 
På tal om ateljén, när jag var klar i centrum drog jag ut till Lillänge och köpte laminatgolv på Rusta. Till ateljén, ja! Tjosan, snart kan jag flytta in grejer där. Ganska snart. I en inte allt för avlägsen framtid. Sen in på Lindex men jag hittade inget där heller. Var på jakt efter enkla linnen med brottarskärning, det värmer så gott uppe vid nacken nu på vintern, men det verkar inte vara modernt. Nähäpp.
 
På väg hem svängde jag in i Stugun som planerat och hälsade på H och hennes katt. När jag for därifrån såg mina naglar ut SÅ HÄR!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0