Fredagen rätar upp sig

Blev ingen handlingspromenad på eftermiddagen. Men en liten fotopromenad, utan några som helst ambibioner. Solen sken och det var riktigt skönt och det enda som fastnade på kort var grannens katt Findus. 
 
 
När jag kom hem slängde jag mig i soffan, dock utan praliner. Men lite glass blev det till kaffet och ett program om renässansens konst. Dagen innan såg jag ett program om Gustav Klimt. Jag gillar Klimt, hur mainstream det än må vara nu när till och med Ikea har tavlor med hans motiv. Förresten, jag måste skärpa till mig, jag har ägnat mig alldeles för lite åt konst på senaste tiden känner jag. Då menar jag inte MIN konst.
 
 
Efter att jag varit och handlat och hämtat Herman frågade familjen snällt och vänligt: "Visst hjälper ni till med att göra tacos?" Och det gjorde dom (det där var väl inte så svårt, va?). Haqvin skar grönsaker som aldrig förr. Jag tyckte han var duktig och sa att jag aldrig sett honom skära så mycket grönsaker nån gång. "Ja, jag är ju HUNGRIG!". 
 
 
Sen kom farfar och H och B och B och sen åt vi. Jättegott var det. Fick blommor också, i mina favroritfärger. Och favoriterna gerbera och kryssantemum var också medi buketten! Jag vet inte varför men jag gillar korgblommiga växter. Kryss och solrosor och gerbera. Bring it on! Och lite orange är ju aldrig fel.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0