Soliga dagar

Finväder idag igen! Vaknade hungrig och med en lätt huvudvärk. B och B kom över igår kväll och klockan blev nog ett innan vi hade löst världsproblemen så att säga. Jag hade gjort lite "mysfika" (grönsaker, chips och dip) och vi hade väldigt trevligt. Men man är inte riktigt van att sitta uppe och dricka vin, känner mig lite seg nu.
 
På dagen var Mannen och jag ute och åkte skoter. Det ryktades att grannarna skulle åka till Fjärdingen och grilla så vi tänkte fara dit vi med. Tyvärr fick dom problem med ena skotern redan innan dom åkte och när vi stod vid Nybuan och drack en kopp kaffe fick vi meddelande om att dom åkt till Labbis istället. Dom vågade inte åka längre än så utifall det skulle bli skoterhaveri igen. Mannen och jag fortsatte ändå upp till Kälsjön i det underbara vädret. Sol, sol, sol och snö! 
 
 
Det blev en sorts nostalgitripp för mig. Jag har inte varit till Kälsjön på flera år, för att inte tala om Nybuan! Jag minns hur vi åkte dit och grillade en gång när jag var här och hälsade på, innan jag flyttat hit. Och vid Kälsjön var vi jättemycket förut. När vi kom till Fjärdingen var det folk där som grillade men inga vi kände. Vi vände och for mot Flakåsen. Svängde upp till Kåtan, också evigheter sen jag var dit! Vi har mest varit i Gammelbuan dom senaste åren och då har vi åkt genaste vägen. Vi brukar dessutom ha kälken på och då kan man inte åka riktigt samma vägar som vi gjorde igår.
 
Fortsatte via Lillörsjön, Grisbacken och sen for vi mot Labbis där E och K var kvar än. Mannen fixade en sen lunch i form av kolbullar innan vi for hem. Upptäckte senare på kvällen att jag blivit solbränd i ansiktet under dagen. Det hettade i kinderna och Mannen var också rödrosig. Det är klart, man är ute hela dagen i solen och så reflekteras den mot snön också. Vårsolen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0