Nu är det gjort!

Nu har jag bokat tid för färgning hos Diva. Min frissa och jag glömde boka färgtid sist så det blev bara klippning i måndags med resultat att jag nu har tvåfärgat hår: Brunt baktill där det är kort och kopparrött i topparna ovanpå och på sidorna. Inte jättehemskt men ändå irriterande. Frissan satte upp mig på återbudslistan men hur stor är chansen att nån avbokar en färg eller permanent den närmaste tiden? Inte så stor. Dessutom försvinner hon på mammaledighet efter maj och jag måste fundera på vem som ska klippa mig sen medan hon är borta. Nån som kan mitt hår, nån som klippt mig förut så jag har blivit nöjd. Svaret blev: V på Diva. 
 
 
Funderade ett tag på att färga själv igen och började kolla på nätet efter hårfärgning men nä, jag vill att nån annan gör det, nån som kan. Så det blir rätt färg och det blir BRA. Så jag ringde Diva och fick en tid redan nästa vecka, på skärtorsdag! Skärt ska det dock inte bli, utan kopparrött. Kanske nåt mer, vi får se om hon har några kul idéer. 
 
Så här såg det ut sist hon klippte mig, för 4 år sen. Det är lite likt det jag har nu. Det var hon som klippte snedlugg på mig första gången. Och jag fick så många komplimanger!
 
 
Jag som varit så trött och seg och butter hela förmiddagen, nu blev jag plötsligt pigg och glad! Nu ska jag lämna pluggandet och sätta lite fart. Frågan är om jag ska kasta mig ut i skidspåret, kasta mig in i bilen och ner på Hammarn och handla eller kasta mig över klädröran i sovrummet? Eller så gör jag allt det, i precis den ordningen. Med en och annan kaffepaus inkilad.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann

Är det verkligen V som klipper/färgar och inte M? M klipper mig och jag är fullt nöjd.

Svar: Tror det är M som gör det nu men V ska väl börja igen. Och hon ska jobba på skärtorsdag. Och jag är lite feg....
Kvasthilda

2013-03-20 @ 15:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0