Födelsedagshelg

Gårdagen började med att jag åt semla till frukost - i sängen. Rosor och present och sång fick jag också. Lyxigt! En stor kanelbulle låg också på fatet men jag kände att jag inte skulle klara av att äta den med.... Jag gick ner och åt ett ägg istället. Men det är första gången jag får semla när jag fyller åt och absolut första gången jag äter semla i sängen!
 
Imorse var det dags för nästa födelsedagsbarn. Haqvin blir 12 år. 12 år sen vi for till BB i flygande fläng med ambulans men inte hann vi fram för det. Strax innan Gräfsåsen hade han inte tid att vänta längre, vår Rally-Kalle. Trots en hetsig start på livet har han utvecklats till en ganska tålmodig ung man tycker jag.
 
Han fick så klart också frukost på sängen: Oboy, en tunnbrödmacka, kladdkaka och melon. Snart ska jag börja med lunchen han har beställt: Tomatsoppa och pannkakor. Senare blir det tårta, rester sen igår plus kladdkaka som Haqvin beställt. Glömde ju säga att Mannen gjorde min födelsedagstårta. Första gången han tillverkat tårta enligt honom själv. Den innehöll jordgubbsylt och grädde och var dekorerad med jordgubbar och chokladplättar och den var helt godkänd. Mums mums!
 
Haqvin har även beställt middag: Tacos! Ja vad annars. Vi får väl se när vi blir hungriga nog att äta det, efter pannkakor och tårta, kvällen är lång och det är sportlov till veckan så det gör väl inget om middagen blir sen......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0