Vaken och hungrig

Strax före halv åtta vaknade jag. Inte pigg men jäkligt hungrig. Hur somnar man om då? Det går inte. Nu en timme senare sitter jag här och äter äggmacka och dricker kaffe. Jag får väl sova middag om det behövs.
 
Kvart över tolv kom vi hem i natt efter cruisingen. Man börjar bli gammal tror jag. Vi gick inte ner förrän vid tio heller. B och B var här innan och vi grillade och åt en massa gott. Halloumi bland annat. Premiär i detta hus. Och vad gott det var! Ett alldeles utmärkt alternativ till kött. Sen hade vi hamburgare och karré och kyckling och vi hade båda gjort sallad och olika potatis och vi hade bearnaise och tzatziki och melon och jordgubbar. Vilket kalas! 
 
På Hammarn var det folk och bilar. Tänk vad en backtävling och cruising kan locka människor till lilla Hammarstrand. Mycket jenkare så klart men även andra bilar. Jag måste erkänna att jag gillar dom andra bilarna bäst, även om dom amerikanska atlantångarna också kan vara snygga. Vi såg bland annat en liten Laban och en Morris Minor. Det kanske är SMÅ bilar jag föredrar? Jag spanade också efter den där sportbilen jag ska köpa när jag får onödigt mycket pengar, dock utan att hitta nån jag riktigt fastnade för.
 
En öl blev det vid bussgaraget. Nightdrivers spelade och det ryckte lite i benen men jag lät andra sköta dansen denna kväll. Nej det har INTE med åldern att göra, jag lovar! Förresten, jag dansade faktiskt en findans för T som stod där vid staketet och såg ensam och ledsen ut när vi kom ut från garaget. Och mungiporna åkte genast upp på henne så det funkade! Nu var hon kanske inte ledsen på allvar, bara lite borta i tankar och fjärran i blicken men ändå. Hon tyckte jag dansade fint, haha.
 
Snackade lite med kompisar och kollade på folk. Sen tänkte vi gå ner på Centralgatan igen men då fick vi höra att det hänt en olycka, en som blivit överkörd. Stämningen blev väl inte riktigt densamma efter det kan jag säga. När vi kom ner var det fortfarande avspärrat och vi såg utryckningsbilarna en bit bort. Vi tog och gick åt andra hållet istället och begav oss hemåt i natten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0