Två flugor i en smäll. Eller tre.

Ibland blir det så himla bra, nästan av sig självt! 
 
Eftersom Haqvin fortfarande inte hade några byxor att ha på skolavslutningen sa jag till honom i morse innan dom gick till bussen att efter skolan så far vi till Sollefteå och köper byxor. Och så gjorde vi. 
 
Vi for först till Kläddax. Där brukar jag hitta både kläder och skor, oftast efter att ha sprungit på stan först utan att hitta nåt. Nu har jag lärt mig att det är där man ska börja. Kanske man rent av slipper åka ner till centrum. Inte för att Sollefteå centrum är särskilt stort och inte är det speciellt otrevligt där heller men i alla fall, ibland vill man att det ska gå undan med klädhandlingen. 
 
Kläddax hade bara ytterkläder till barn. Inga jeans. Attans. Vi fick åka in till stan ändå. Började med Lindex och som vanligt, jeansen passade inte. För smala fast det borde vara hans storlek. Men så hittade vi ett par långa jeansshorts och dom passade! Yes! När jag stod där vid provrummet kom nån som såg bekant ut. Hejade gjorde hon också - alltså VAR hon bekant. Det var hon som frågat mig på konstutställningen om jag vill ställa ut i Ramsele i sommar! Vi hann aldrig prata mer om det på utställningen eftersom hon inte var där sista dagen när jag plockade ner mina tavlor. Men nu pratade vi! Vilket jäkla flyt va? 
 
Vi fortsatte till KappAhl och där hittade Haqvin ett par badbrallor. Glad i hågen gick vi en trappa ner för att se om vi kunde hitta sommarblusar och linnen åt mig. Med det här flytet borde det inte vara nån konst! Dock verkade klädstimmet bara gälla Haqvin. Dom två linnena jag hittade gillade jag inte när jag provade dom och några blusar hittade jag inte. Nej vi gav upp och gick en våning upp igen och fikade istället. Världens största snoddas och världens största bountykaka! 
 
 
På vägen hem satt jag och sjöng med i musiken (Maroon 5 "Hands all over", ni vet, skivan med "Moves like Jagger") och jag måste ha distraherat hjärnan på nåt sätt för plötsligt kom jag på att jag visst har ett tyg jag vill använda till blus och jag vet vilken modell det ska vara! Tyget är lite blekt i färgen, med diskreta ränder och små söta, blekrosa blommor men om jag BRODERAR större och lite färgstarkare varianter av samma blommor upptill på blusen så skulle det funka! 
 
Tänk vad många problem man plötsligt kan lösa bara genom att anstränga sig lite extra för att lösa ETT av dom!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0