Slut som artist

Om man ska sova på natten ska man inte dricka kaffe sent. Vi åt middag efter konserten och så kaffe och kaka till efterrätt och jag vet inte vad jag tänkte på men jag tog kaffe för det kändes som jag behövde det efter att ha vräkt ur mig all energi på scenen. Jag sov jätteilla i natt. Låg och halvslumrade och vred mig och hade konstiga drömmar. Kan ha varit endorfinerna också. Eller blandningen koffein + endorfiner.
 
 
Konserten gick bra! Vi gav allt (som vanligt). Ja, ja, vi gungade åt olika håll ibland och vi sjöng fel på nåt ställe men vi hade KUL. Och publiken såg glad ut tyckte jag. Jag vill gärna tro att det var för att det lät bra, inte för att vi såg roliga ut. 
 
 
Efteråt var det mat som sagt. Vi kunde inte avhålla oss från att sjunga lite också. Bra akustik i köket. Vi diskuterade även vad vi ska sjunga till hösten och då är det förstås julsånger som är aktuellt vilket kändes väldigt konstigt att prata om så här en vecka efter midsommar. 
 
Idag är mitt huvud alldeles rörigt av låtar från igår och drömmar från i natt. Det blir en lugn dag hemma. Pyssla på lite med tvätt och sånt, kanske sy den där blusen som jag inte fått till än. Pilla lite med foton. Måla känns det som jag skulle kunna göra. Jag ska ställa ut i Ramsele vecka 30 så det kanske blir nån ny tavla till dess, vad vet man. 

Kommentarer
Postat av: Ann

Ja kaffe och endorfiner är nog ingen bra kombination. Jag sov också jättedåligt inatt.

2013-06-28 @ 11:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0