Shit happens ;-)

Idag har jag gått en hel mil. Det var inte riktigt meningen, men ni vet, shit happens! 
 
Ja, själva promenerandet var planerat. Mannen skulle lämna in motorcykeln på service i Sollefteå så då följde jag med. Vi lämnade in cykeln på verkstaden och så promenerade vi till Nipan och käkade lunch. Och lunchbuffén där går inte av för hackor. Dagens rätt var: Potatis, bruna bönor och fläsk. Och löksås. Och fiskgratäng med salladsost. Och tacos. Och helstekt kotlettrad med gräddsås. Salladsbuffén är av samma kaliber. Den skulle man kunna äta sig mätt på enkomt. 
 
Jag tog fiskgratäng. Gott. Burp.
 
Med magen fylld och kanske inte fullt lika raskt knallade vi ner mot centrum och kollade lite i affärer. Hittade mig ett svart linne på Lindex. Sen tog vi och promenerade tillbaka mot verkstaden. Motorcykeln var inte klar. Vi stannade där och pratade och drack kaffe en stund. Äh, vi tar väl en vända till sa vi och så gick vi en sista runda.
 
Allt som allt blev det bra precis 10 km men efter sista svängen blev jag faktiskt lite matt. Det var nu flera timmar sen vi åt lunch och det enda jag hade var en coca cola zero. Inget socker alltså. Varmt var det också. Nå, cykeln var strax klar och vi for iväg till Fresks. Där hade dom förutom byggvarorna en glassbox så det blev att mula i sig en GB Sandwish så att man inte trillade av cykeln på vägen hem. Den smakade bra ska jag säga!
 
Inte hann jag äta nån middag när jag kom hem heller. Klockan sex började kören och det måste jag ju gå på, speciellt denna vecka när det är konsert på torsdag! Och handla var jag tvungen att hinna med innan så det blev en proteindrink för mig när jag kom hem från affären och middag efter kören istället. Men det gick bra. Alldeles för bra faktiskt. Genrep ska inte gå bra! Men går det inte bra på konserten så blir det också nåt att minnas. Ja det är faktistk det som vi brukar komma ihåg bäst och skratta mest åt i efterhand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0